2013-10-24

Știința veche

Antisemitismul ereditar al Logicii lui Anselm, italianul, Primul Arhiepiscop care a înnoptat la Canterbury unde în loc să asculte Povestirile deșuchiate ale localnicilor care l-au inspirat mai târziu și pe loc pe Idolul lor, Geoffrey Chaucer a scris altele noi despre "nebuni și nebunie"

by Dr Dan Waniek, MD

Copyright © 2013
All Rights Reserved.
Copyright Requests Here Please !


Logica : această disciplină utilă științelor vechi anti-sioniste !


Știința nouă, sionistă, este bazată pe cei patru pilieri ai puterii : mondialismul, maniheismul, marea minciună, și marele relativism...

Mondialismul :

Niculaie Teaslă este morlac, român istrian ? Da ! Atunci îl declarăm sârbo-croato-austro-american. Austria est imperari orbe Universo ! Îi facem hârtii austro-ungare de Nikola Tesla. Îl angajăm în slujba partidei antiamericano-mondialist-Illuminato-sioniste prin Edison. Când vine ziua de plată, susnumitul Edison, un ticălos tâmpit, idiot util, saian, declară că a glumit, ia brevetele, și dă focul verde pentru asasinarea celui mai mare savant al lumii, devenit inutil ca Edgar Allen Poe și periculos ca John Fitzgerald Kennedy. Teaslă Niculae, fiu de preot, din familie de teslari (dulgheri), este cel care ar fi dezrobit umanitatea prin acces universal la energie permanentă, curată și naturală, așa cum Domnul a creat-o din Energia Sa Increată, prin rezonanță armonică a unor frecvențe sacre ! Dar sionismul este altfel de universalism : exclusiv, subuniversitar, maniheist, mincinos.

Maniheismul :

Cine gândește ca Bush nu poate iubi pe ruși ! Right ? Nope ! Wrong ! Wrong Password ! Declarând război lumii întregi, semnând zilnic liste de execuții fără judecată a mii de oameni nevinovați, necunoscuți, "colaterali", la distanță, prin drone asasine, recitând "Cine nu-i cu noi e împotriva noastră", Bush și Obama depășesc pe mentorii săi khazari Lenin (Ițic Ștrul Moișeevici Blank), Troțki (Lev Davidovici Bronștein) și Stalin (Dgiugașvili, fiul jidoavcei).

Marea Minciună :

Știința terorist-islamică a depășit știința americană. Suratele rostite în peșterile din Afganistan sunt telecomenzi de neoprit pentru demolarea controlată a blocului nr 7 pe care l-au ocolit rachetele de croazieră îmbrăcate în avioane cu persoane. Kerosenul islamo-fundamentalist arde fermecat, încât nu pârlește iarba verde a pajiștii pentagonului zidit liber-satanic, blindat-iluminat, dar topește oțelul american, care, prin propaganda științelor anti-sioniste cică se moaie abia la temperaturi de patru ori mai ridicate ! Știința veche a avut obrăznicia să pună șine de oțel în benzină care nu explodează când ia foc (kerosen) și, prin avansurile propagandei islamo-fundamentaliste iată că ea nu se transformă în pulbere fină de oțel ! Iar hârtia arabă rezistă în kerosen arzând mocnit care face pulbere și cel mai tare oțel. Vreau și eu pașapoarte zburătoare, propulsate de kerosen arzându-le dar lăsându-le nearse ! Totul e relativ în afară de ce spun eu când spun asta !!!

Marele Relativism

Calea Cunoașterii Noi, știință sionistă, la fel ca Nevskyi Praspekt, nu e o uliță oarecare. Azi s-a dovedit că oricât "avansează" ea, cunoașterea scade. Cu cât cunoaștem mai mult, cu atât înțelegem mai puțin ! Incertitudinea acolo e principială, relativismul ei este imanent. Mint când zic că mint. Deh, origini sănătoase : logica ambivalentă a lui Solomon era deja mai tare decât cea polivalentă a lui Hermes. Anselm a zis el ceva cu credința ca precondiție a cunoașterii și necredința ca garanție a nebuniei dar argumentul ontologic cade în Talmud : "Sunt cel ce este" discută cu un rabin și rabinul câștigă :-) (Hoffmann, Judaism Discovered)...

Bun ! Anselm, primul arhiepiscop care a înnoptat la Canterbury (târgușor britanic, al cărui nume este chiar "îngroparea ipocriziei") este un antisemit dovedit. A creat o logică periculoasă internaționalismului proletar liber ziditor autoiluminat și iluminist, mai tare ca orice comunism, capitalism, național-socialism, dar nu mai tare ca "magiștrii discursului" sionist cu ideologia lor superstițioasă magic sacrificială satanică și iluministă.

Din acești pilieri lipsește se vede, cel care ar fi trebui să fie central, al cincilea : logica. Și totuși steaua sionistă a fost cu cinci raze ! Cea cu șase e furată de la pelasgi (hexagrama "sionistă" nu se găsește nicăieri în arheologia Țării Sfinte). Care să fie al cincilea pilier ?

Al cincilea pilier este Talmudul, textul care înlocuiește Cartea, textul care pune voroava o"amenilor" (rabinilor) contra Cuvântului, un text cu care se poate argumenta orice, pentru că și din care lipsește logica lui Anselm. Logica lui "credo ut intelligam" este acolo înlocuită de relativismul absolutist. Om e numai jidovul. Oricine altcineva e Vită (Goi este vită, animal, nu NeaM | MaeN, oglinda dumnezeirii, Mann). E bine ceea ce spun eu (jidovul rătăcitor) că e bine... Știința nouă, impusă prin asasinate illuminato-masonice a triumfat. Logica tuturor punctelor de vedere nerelaviste, ireconciliabilă cu aceea, fals universală, a fals diverselor relativisme."Ne-am ales". (danwaniek.com/index_.html). Wrong Password ! End of communication...

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Restez poli et vous pouvez tous dire ici chez nous ! Merci de votre patience pour notre modération !