2013-04-27

Je l'ai eu, ce toubib !


L-am păcălit pe doctorașul ăsta ! -
"Je l'ai eu, ce toubib !"


by Dr Dan Waniek, MD

Copyright © 2013
All Rights Reserved.
Copyright Requests Here Please !


MOTTO : Gânduri în Sâmbăta lui Lazăr despre moartea lui Charlot în zi de Crăciun...

Charlie's lyrics in his first non-muted film are of course prophetic :


« Se bella piu satore, je notre so catore,
Je notre qui cavore, je la qu’, la qui, la quai!
Le spinash or le busho, cigaretto toto bello,
Ce rakish spagoletto, si la tu, la tu, la tua!
Senora pelefima, voulez-vous le taximeter,
La zionta sur le tita, tu le tu le tu le wa! »
Suntem țărână însuflețită, dar ce frumusețe în suflet ! Mai ales acolo unde sălășluiește Cel chemat să ne Mântuiască, dacă am făcut curat, sfeștanie și spovedanie începând chiar de la Botez !

Îngăduiți o istorioară de duminică dimineața, în același Duh :

Charlie Chaplin zis și Charlot se stingea încet la castelul său din Elveția...

Doctorul de familie, plângând cu adevărat, iese din camera unde zăcea și murea ca un bărbat Charlot și-i face semn tinerei neveste, Oona o'Neal, că nu mai era nimic de făcut...

Fata cea mare, Géraldine, intră și ea în camera unde se prăpădea tatăl ei și iese după un timp, zâmbind luminoasă, și zicând tuturor :

- "Papa est mort tout à l'heure".

- "Dar de ce atâta veselie ?" își întreabă mama fiica.

- "Râd de ce a zis tata, cu ultimele lui cuvinte"...

- "Dar ce-a zis ? "

- "A zis ceva despre doctor"...

- "Dar ce-a zis ? "

- "A zis :"

"<>"
"<>Bien joué ! Je l'ai eu ! Je faisais le mort... >>." :-))))


01. Paulette de aici este Paulette Goddard, iuuubi, că e vorba acum nu de băbuță pe când era tânără, ci de femeia aceea din stânga unui mare boier, Charles Boyer (cealaltă mi se pare a fi Olivia de Haviland). <


02. Charles Chaplin s-a însurat cu ea cât turnau împreună la Timpuri noi... Nu era la prima abatere... Deoarece tânărul Chaplin avea obiceiul de a se atașa temporar la valorile serialului "filmul și nevasta"se pare că nu se făceau în vremea aceea multe filme pe an :-))))

03. Charlie cel din Timpuri Noi avea deja un salariu mai bun, cum se înhăitase cu sioniștii de la Hollywood ca să facă "Dictatorul"...

04. Sioniștii l-au iertat că fundase "United Artists" ca să fie independent, deși niciodată nu toleraseră dizidența în a șaptea artă, domeniu privat al Guvernului Mondial!

05. Să plonjăm un pic, iubita mea, chiar dacă te supăr iar, scriind prea mult și prea înfocat, ca un tânăr și romantic studinte-n drept și publițist ! Iubi, iartă-mă dimainte pentru prolixitate și cehemență dar hai dacă vrei cu mine în beciuri unde se scrie istoria !

06. Tu vino iar cu mine iubi, că n-ai să regreți, pentru că știi deja de ce e atâta discurs mincinos, nedreptate, circ, decadență, corupție, dezgust, cacocrație, plutocrație, și toată această jalnică vraiște socială.

07. Deci Timpuri Noi ! Curios, sala preferată de cinema a copilăriei mele fericite și răsfățate se numea așa. acolo însă am văzut un film documentar dur, al anilor 1960, care se numea "Mondo cane" :-) Hello Lume Nouă !!! Welcome to Modern Times :-))))) Alexandru Filimon scriind critic despre frații lui bonjuriști (masonii pașoptiști, farisei cu dublă contabilitate) ne edifica deja :

08. "Fă-te om de Lume Nouă să furi cloșca de pe ouă"...

09. Și fie ca înțelegerea acestui viespar al "Timpurilor Noi" să ne facă vigilenți (în trezvie, sau Nepsis, cum se cheamă această curioasă luciditate în dreapta credință).

10. Luciditatea și discernământul smereniei ne face să vrem binele și să-l facem peste tot, dar mai ales aproapelui, scumpa mea !

11. "Dacă pe aproapele l-ai câștigat pe Hristos l-ai aflat" zice Sfântul Athanasie cel Mare ! Iar scopul - nu doar dominical - al vieții creștine rămâne dobândirea și păstrarea Duhului, și Mântuirea, care se câștigă zilnic, local, în intimitate, și mai ales însoțit.

12. Însoțită să fii ! iubi, nu-i ușor ! Căsătoria este un sacerdoțiu, în care se trage împreună la jugul lui Hristos, pentru mântuire în doi !!! "Căsătoria e mai tare ca trei călugării" zice și părintele nostru drag Paisie de la Cioara


13. Urâm doar păcatul dar iubim pe păcătos... În dreapta credință suntem deci cu toții frați adevărați ! Ortodoxia care este viața firescului și firescul vieții n-are nevoie de avocați ci de martori... Popa nu predică afară din Biserică, iar când o face, totuși, atunci face prozeliți prin tăierea capului său, nu pe acela al ereticilor...

14. Trei sferturi din preoția întru Hristos este soția !!! Cine n-a gustat în această lume pacea Duhului, dulceața Împărăției și continuitatea Harului (bucuria continuă, neîntreruptă de griji) foarte greu intră în cealaltă...

15. Bărbatul este... o fi el, bărbatul, capul, iubita mea, dar femeia este gâtul... Tu m-ai înțeles, iubi, care nu mă suporți aproape pentru păcatele mele, și încăpățânarea mea cea proastă și urâtă care mi te gonește, ca și insistența mea în pat unde trag ca ursul la miere, tu iubito, iartă-mă, iartă-mă și iubește-mă, căci toți suntem rrromâni, mai mult sau mai puțin onești :-)))

16. Faptul că mântuirea este mai ales câștigarea aproapelui e evident și sus și jos... Fariseii de pildă au și ei faimosul adagiu "think globally and act locally", ceea ce, deși este decăzut, ține apă :

17. "Când te înjunghie cineva...", scrie părintele nostru Arsenie Papacioc, marea "panteră roz" din stavropighia Mangaliei, "nu mai stai să vezi cine l-a plătit, ci fugi din calea jungherului".

18. Iar, dacă nu mă înșel, în "Singur ortodoxia" mai e scris că ispitele vin de peste tot - sus, jos, stânga, dreapta, dinainte și dinapoi, și dintre acestea toate cele ce vin de sus sunt cele mai periculoase... Lui aghiuță îi place să râdă de cei mai slabi de înger. Astfel și noi să fim, iubi a mea scumpă, tari de înger, lucizi, harnici, iuți la minte și la bine, lenți la ispite și încăpățânați la păcat...

19. Apoi să fim și așa : niciodată dezinteresați, idolatri, suficienți, leneși, "afanisiți" și mai ales niciodată revoltați, clamoros răzvrătiți sau dezamăgiți !

20. Domnul este cu noi, cei vicleni ca șerpii dar cu inimă de porumbei. Să ne iertăm și dușmanii când nu-i uităm... "Il en est ainsi"... Asta este ! "Dieu l'a voulue". Dacă așa a îngăduit Domnul este poate pentru ca să ne ajute să pricepem câte ceva !!!

21. Aici à propos : Sioniștii, magiștri ai discursului, i-au iertat lui Chaplin "abaterile" - până și mesajul foarte de stânga din filmele independente ca Modern Times, deși orice mesaj din "agentura" sionistă de la Hollywood este codat...

17. Dar magiștrii discursului, masoneria din interiorul masoneriei, cum sunt cunoscuți în front-endul care se numește "illuminati" - acești obscuri dar omniprezenți trăgători de fire în teatrul consensual de marionete ale circului global, nu i-au iertat lui Chaplin "Un rege la New York".

18. Filmul acesta vorbit, scriptat (scris) de Charlot, este cel în care, cum am văzut, este luat în bășcălie sistemul "glamourizat" de sclavi fericiți în America orwelliană a anilor 1957 AD. N-au mai apucat "script doctors", plătiți cum sunt, cu 150,000 dolari pe oră, să-l ajusteze spre corectitudinea politică...

19. Și atunci ce-au făcut ? "Damage control..." L-au expulzat pe Chaplin. În mania lor de a controla totul, creație, umanitate, sentimente, opoziție, Magiștrii Discursului au un aliat redutabil : pe noi înșine. Cum vine aiasta ?

20. Pentru că atâta timp cât victima nu consimte, călăul este victima ! Tu știi ce înseamnă "cușăr" sau "halal" ? Victima (găinușa, Puiul, Mielul, oaia, berbecul) trebuie nu numai să accepte să fie înjunghiați, mai trebuie să se și bucure că participă la sacrificiu...

21. Se dă gratis vaselina celor ce vor fi trași în țeapă ! Se vinde ieftin săpunul și se face cadou funia în casa spânzuratului. Se cultivă sicofanții, executanții, cooperanții, burghezia locală compreadoră, bienpensanții (cei scandalizați de nedreptate care nu se mișcă, pentru ca "totul să fie cu bine și cu pace și tot românul să prospere...".

22. Frâncii, care au, ca englezii, o lungă experiență statală a Terreur-ii, mai au pentru bienpensanții lor o sintagmă : BCBG, Bon Chic Bon Genre. Aceștia mănâncă "tête de veau" și se așează la masă cu toți mâncăii, ca fostul președinte Chirac, și toată "la gauche caviar".

23. Prezidintele lor actual este un demn reprezentant al "lumii noi" a "stângii" care mănâncă icre negre cu polonicul, se deplasează în vehicul de serviciu, e plătită cu toptanul, să zicem douăzeci de mii de euro bani de buzunar pe lună, au metrese plătite de la buget, strică protocoalele căci se prezintă papei de la Roma cu metresa en titre, și se fac că plouă când două milioane de francezi ies în Champ de Mars ca să demonstreze...

24. Twitter și brigada GPS a poliției naționale fac inutilă represiunea costisitoare și demodată cu "matroace" și violenți CRS, care nu s-au sfiit să bastoneze femei și bătrâni pe podul Alma și în dreapta Senei când medicii au ieșit și ei în stradă crezându-se într-o democrație.

25. Controlul opoziției : în mania lor atingătoare de Hybris, magiștri discursului au instituționalizat nu numai circul social, ci și metodologia. Teoria științei exacte de control a "maselor" de goyim (vite) se pune în practică printr-o perfidie : se joacă pe față, se autodemască întreaga rețea de securiști, informatori, executanți, păpușari de "caragöz" - teatrul global de marionete, și se notează atent reacțiile participanților.

26. Aceștia trebuie să se conformeze experimentului social și, odată intrați în joc trebuie să și joace. Metoda aceasta de experimentare a fost numită "Revelation of the Method" (ROTM). Ne dăm pe față arama, jucăm pe față, ne prefacem onești, provocăm reacții prin sayanim (pluralul de la "colaborator pârâcios" - un fel de troll hacker plătit cu ora, să bâzăie pe goyim - pluralul de la goi - "animal de povară").

27. Promotori notorii ai intereselor globaliste mai sunt pe aici "MAM", La Mamma Mafiosa de la apărare, "BHL" desigur un acronim pentru "bazar al hotelului din Lille) și mai ales un fost doctor, fost internaționalist, fost umanitar, fost ministru, fost stângist, care a virat scurt la dreapta când s-a liberat un post acolo, la externe - "BEC" - Cușner.

28. Am pus acronime în stil ROTM, nu ca să mă autodenunț - eu nu prea contez în acest joc de chibiți venind fără parale din partidul de centru-sus al lui Abaris - ci pentru ca să mai și râdem, cum se cuvine la proiecția Modern Times. Frâncii zic că au doar 39 de miniștri, gras plătiți de la buget, ca să nu fie ridicoli când râd de Ali Baba...

29. Un alt exemplu ? Aici este un "sayan" - i-am uitat numele - mason care nu i-a venit de hac Marinei Le Pen. Această frontistă a națiunii face proces sistematic de defăimare când e numită "fascistă" în public, și ca fostă mare avocată mai și câștigă și face bani cinstit. Sayanul acesta, faimos recent plătitor de astfel de "pagube morale" sforăie un discurs stângace pe cât e de "stângist - neopujadist". De față cu Marine s-a prefăcut în cățeluș iar în spatele ei și pe platourile de televiziune s-a prefăcut în Robespierre, fără pudră...

30. Din ROTM se trage direct corupția socială și supa de broaște vii : coruperea lucrează încet și sigur, prin încălzirea treptată a ceaunului astfel ca broasca să nu sară ci să se simtă bine, protejată, la căldurică, în băiță călduță, înainte ca să fie fiartă de vie... Și dacă nu "cooperează", dacă nu face asta de bună voie, atunci sacrificiul ei este ineficace, magia lui neagră e inoperantă, energia degajată tinde spre zero și măscăria devine inutilă.

31. Deci câtă vreme spectacolul decadenței atrage vitele (goyim) înainte de a fi transformate în șișkebab, el este continuat. De unde tot circul cooperării, corupției, consensului... Tot teatrul consensualist contemporan...

32. Școliți (spălați pe creier) doar pe bani grei, încadrați de datorii, socialmente foarte subtil terorizați, căci le e frică pavlovian, doar la comandă, mereu îndobitociți prin repetiții neîntrerupte, îndoctrinați prin concernele mafiotice din media (niciodată independente), corupți și mituiți prin tăvălugul ultra-neoconservator al antimeritocrației economice franco-americane și britanice, regulați de comitete profesionale "How to tell" de pâră și "vigilență cetățenească", pândiți de predatori și vânați de ciocli, sclavii fericiți ai Guvernului Mondial ajung la labelul de calitate WC, "World Class", pentru că vor corespunde "normelor internaționale" ale "lumii libere".

33. Ei vor fi compreadorii, noua stângă, Enarcii (absolvenți asexuați și fără vreo rectitudine a șirei spinării ai faimoasei instituții elitist-stângiste și cripto-faciste numite ENA - școala națională de administrație), comunitatea internațională, "umanitarii". Nu există satanism fără inversiuni pseudoliturgice, și în cazul dat, cei care vă apără de o teroare la care, de altfel, participă, vă vând serviciile lor anti-teroriste la prețuri adaptate și beneficiind de promoțiuni cotidiene, fructe ale campaniilor locale de branding și merchendising ale fricii...

34. Tot ei se vor scandaliza selectiv, "spontan" și la comandă, când Magiștrii discursului vor da tonul la cântec în cacofonia UN-umanitarista a unei noi runde de atrocități din meciul măcelăresc din Siria, numărând mereu noi victime ale bombelor de precizie "chirurgicală".

35. Tot ei vor neglija umanitarul pentru economiile naționale vânzând "en promotion" mereu noi "têtes de séries" pentru "l'opposition" la "tiranul" Bashar. Dar cine sunt aceștia ? Ei sunt o opoziție calpă, criminală și incoerentă, prost instruită, prost antrenată de turci, intens anti-creștină și anti-alaouită, remarcabilă prin capacitatea de a mări zilnic cheltuielile sponsorilor din Quatar.

36. Prost antrenați de turci, și ineficient infiltrați de ruși, păcăliți atât de sayanim cât și de libanezo-falangisto-hizbullaho-afghano-pseudomossadiști, de șiiții locului, de "observatorii " iranieni, acești blestemați ucigași plătiți la solda cartelului mafiot UN-ternațional atacă zilnic pe bieții sirieni printre care am mulți și bravi colegi de facultate, doar pentru că s-au născut acolo. Mulți sunt măcelăriți doar pentru că își fac legal serviciul național de apărare ca eroi ai neamului, și pentru că respectă democrația urnelor, care legitimează fără tăgadă pe Bashar . Iată hemocrația cacocratică a Occidentului la lucru și acțiunea sa concertată și plutocratic corectată.

37. Bashar este de altfel un interlocutor perfect, de loc "turcit", lucid, moderat și patriot. El este un autocrat ales, incontestabil iubit de sirieni, în marea lor majoritare. Bashar este ales în alegeri libere, și nu poate fi legal "demis" decât de sirieni care nu cred că sunt atât de disperați încât să devină miopi. Popoarele nu dau faliment ! Bashar a fost invitat de Elysée ca oaspete de onoare (ce mai contează care "onoare". În fine, în Duh de dreptate, Bashar "criminalul națiunii" este un tată atent , un soț elegant, un oftalmolog civilizat și curajos, articulând într-o engleză perfectă argumente de bun simț contra cartelului UN-ternational, ca să-și apere țara. Bashar rămâne în istorie ca un luptător brav și mai ales moderat, un patriot perfect și demn, un președinte limpede la cap și la inimă. El se apără corect și nobil, în vremuri tulburi pentru tot Orientul Mijlociu, de la Homs, Alep și Damasc până în munții Libanului, valea Bekaa, pustiul sirian și înălțimile Golan.

38. Dar toți acești mafioți, sataniști, sayanim, mercenari și opozanți, "idioți utili" ai guvernului mondial rămân intens dispensabili în climatul întreținut al pieței muncii UN-ternaționale. Ei sunt supuși caznelor când încearcă cea mai palidă independență sau dizidență.

39. Soarta lor se hotărește la demascări și procese publice ale epocii "vânătorii de vrăjitoare"... Sistemul este sau măcar apare a fi foolproof deși e greoi ca un capac de plumb. Prin el este asigurat progresul "mondial" al neamurilor (goyim, vitele) spre Noua Ordine a lumii (NWO). Acest viitor luminos ce ne atârnă în față, animat de omul nou fidel, cipat și îndictrinat, soylentgreenizat la deces, este iluminat de Noua Ordine Mondială, prin Banca Mondială.

40. Executanții "trilaterali" și "Bilderbergizați" prin ecranele front-office-ului illuminati sunt FMI, CFR, FRC, spionat de FB(I:-), CIA.

41. Zdravăn înrobit de bănci, controlat prin informatori, prin istoria creditului, web (unde "ne spunem" singuri).

42. Dacă rădăcinile iluministe sunt comune și recente, și aproape toate invariante, pomul după roadă se cunoaște și "sistemul" se autodemască. El se recunoaște imediat, ROTM ori ba. Perceptorii au metode stahanoviste ca "payment for performance" - P4P, și ca și medicii. Educatorii sunt cu toții anticreștini și vehement iluminiști. Mulți muzicieni thrash sunt pe față sataniști.

43. Comisarii poporului sunt neschimbați, ca și casta inatacabilă de conciergerie, care-i pârește pe locatarii plătitori de "întreținere" și dă periodic raportul poliției. Iar Facebook, al cărui buton de autodenunțare îl găsiți peste tot, inclusiv alături, seamănă cu autobiografiile cerute de comuniști generației părinților noștri (acum părinte "unu" și părinte "doi" ca să nu defavorizăm vreun sex.

44. Făcându-ne singuri dosar, punând gratis sau cu prețul câtorva facilități jalnice (mituiți cu widget-uri și cu alte gadget-uri) etichetele pe fețele noastre sau ale "prietenilor" pe care de multe ori nici nu i-am întâlnit "face to face", noi consimțim să plătim propria noastră decădere la statutul de sclavi fericiți, făuritori conștienți ai viitorului globalist si Noii Ordini.

46. Pseudoreligiile, cum sunt New Age și toate ecumenismele paneretice, sunt, chiar trago-comice, extrem de pernicioase. Căci mișcările ecologic corecte de "salvare a planetei" prin "bombardarea umanitară" ne vând alifiile cu care ne vor sodomiza fără a lăsa urme. Iar totul este un non-issue deoarece, tehnic vorbind, sexul consensual cu vitele (goyim) nu constituie un delict, acestea nefiind oameni ci sclavi, pardon, sexual workers.

45. Astfel vom lucra susținut, fericiți și neplătiți pentru FB-ul ale cărui bănci de date Oracle tranzitează TOT Webul prin trei supercalculatoare ale Serviciului Secret (SS).

46. Tehnicile de autodenunțare FB, extrem de eficace, fiind cumulative și participative, sunt descrise deja de Troțki, Bernays, Ehrenburh și Beria, care le-au experimentat și impus pe ruinele Ohranei țariste, prin NKVD și Securitățile din toată lumea ("liberă" ca US și China, sau dincolo de zid, ca STASI și agenții ei dubli și tripli...).

47. Virusuri "de proces industrial" ca Stuxnet, sau troieni ca aceia din Windows sunt mici copii pe lângă ceea ce dezvăluim singuri prin blogrolluri, microblogging, like-uri, googliri, tweeturi, mail, face recognition (FB, Picassa), linkuri, statistici, SEO, roboți și rețele de prieteni.

48. Bătem de zor cuie în propriul coșciug și adăugăm probe prezentabile în justiție la propriul dosar, fericiți că o facem, bells and whistles and all. Dar haidem acum ca orice duminică, în sfârșit, la film...

49. Codul transmis de filmele distribuite mondial este "rescriptat" pentru a fi pe "linia partidei sioniste", și în general el e trecut prin toate "filtrele" comitetelor de cenzură ale instituției mondiale.

50. Instituția de partid și de stat hollywoodiană este cea mai bogată vitrină a guvernului mondial, sponsora, autoarea și beneficiara tuturor noutăților în materie de propagandă și agitație, a invențiilor, scenariștilor, materialului de arhivare, transmisie, "colorizare", trucare, remasterizare și distribuție a materialului educativ.

51. Când este tolerată de sistem, opoziția este infiltrată și controlată, după normele lui Bernays. Teatrul consensual și circul fariseic trebuie să garanteze "liberul arbitru", "freedom of choice", și toate regulile jocului din manejul circului social. Totul trebuie aseptizat, iar limbajul în primul rând : De exemplu, "Sodomie" este un cuvânt de evitat, deși e pertinent, are o istorie, și este chiar cunoscut de noi toți din injoncțiunea veterotestamentară a Cărții Facerii.

52. El trebuie însă sistematic scos din listele aprobate de cenzură ale limbii de lemn și până la eradicarea lui din vocabular (chestiune de două - trei generații) se cere înlocuit cu "gay"... Educația însăși sună prost, trebuie folosit "Edutainment". "Neam" însă e de-a dreptul periculos ! Google îl scoate din schemă, îngropând efectiv în paginile 157 din thrash siturile, blogurile și forumurile naționaliste. Cuvântul"Națiune" însuși este scos tiptil din Constituția (de altfel masonică) americană, ca și "pursuit of Human Happiness", și asociat în mod sistematic cu "național-socialismul".

53. Iată prin urmare cum funcționează îndobitocirea prin cuvinte ale listei oficiale și "programarea neuro-lingvistică" : mult mai eficace decât inserțiile subliminale din filme, cu spoturi publicitare mascate.

54. Sclavii Guvernului Mondial sunt în fine fericiți : au fost hrăniți, desigur repede, fastfoodizați la McDo, KFC, și încurajați să creadă că-s "liberi prin curte",

55. Dar vai, numele jocului este dualitatea puterii, noțiunea fariseică devenită "adevăr universal". Dreapta și stânga (desigur fac aceeași politică), republicani și democrați, FBI și CIA, ( regulați și spionați de "spionii spionilor" din Serviciul Secret), menșevici și bolșevici,?Pepsi și Coca, vedeți dumneavoastră unde bat...

56. Dacă scrisoarea asta, iubi scumpă, face mai mult de cinci minute pe calea cea mai lungă, să te-ajungă, este pentru că a fost trecută prin ciur și prin dârmon. Cum ? Că doar e 256-bit criptată și cu iarba fiarelor din Password ferecată.

57. passwordată ? Hahaha ! And my uncle's name is Nelu :-) Să fim noi sănătoși cât este ea disecată de vânătorii de cuvinte-cheie din mail (brevet Google), îndosariată la mine și la tine.

58. Ea va fi corect atașată la listele noastre de contacte, decriptată în timp real și - împreună cu IP-urile și cu paswordurile ei toate, i-cloudată (data integrity, data perennity).

59. Între alte "tratamente" ea va fi și vândută la subsidiari care ne vor revinde publicitate țintită - părsuită (automated parsing) de Oracle în bazele lor imense de databaze "relaționale", linkată automat cu pozele noastre, care știi că sunt deja autoetichetate în Galaxy, Dropbox, Google Drive, Picasa, FB, Linked in, Twitter, Scribd, SigarSync, Amazon iCloud, Orange, Voda, Cosmote...

60. Blogul cu tot cu scrisorica noastră va fi deci arhivată, controlată, confruntată cu alte surse de informație din dosar (data coherence) și abia apoi redistribuită cu timestamp rescrise... Mailurile vin deci lent, și deja citite. Să nu crezi că iubitul tău nu are cititori... Colonelului i-a plăcut gluma. "We were amused". Dacă pierdem corespondența noastră de dragoste, are cine să ne-o deie, contra cost, gata indexată și cu figuri în text. Nici un password nu se pierde... Se sparie gândul, iubi !!!

Acum să ne uităm cu ochii larg închiși la Eyes Wide Shut, capodopera ROTM. Cât ochii rămân sensibili, deschiși la Timpurile Noi, Matricea funcționează.


Je l'ai eu, ce Toubib :-)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Restez poli et vous pouvez tous dire ici chez nous ! Merci de votre patience pour notre modération !