2013-04-26

Sociorwellian Ultimate Buttons for User Hostility

Gânduri la instalarea Addthis Plugin - The ultimate social button !

by Dr Dan Waniek, MD

Copyright © 2013

All Rights Reserved
Cpyright Requests Here Please !


Citește și dă mai departe !

01. Acest template se vinde cu zurgălăi, pe gratis, ca să fii și tu, biet webmaster, un sclav fericit al propriei decăderi.

02. "Ei" îți simplifică viața, iubita mea, scurtând automat URL-urile

03. Dar ce sunt URL-urile de sunt așa ușor de re-adresat ?

04. Ele sunt adresele unice și formatele canonice ale Uniform Resource Locatorilor, aceste fsimoase identificatoare numerice unice - UI sau Uniform Identifyers - care încep toate la fel, cam așa, rebarbativ :

05. http://www.blabla.com sau http://www.blabla.org sau https://www.blabla.com sau încă ftp://www.blabla.com

06. Web-ul este de la mama lui fain de tot Root Designed. E un joc de copii pe Google să fii "agregată" - deci poate deja să lege oricine numărul tău de telefon nu doar cu mailul, dar și cu pozele tale din FB și albumurile Picasa, numărul de securitate socială, contul în bancă și adresele mail ale prietenilor.

07. Ești deja în cazanul cu apă călduță, cu senzația de siguranță căldicică, dar de fapt gata, te-au pus deja la fiert ! Și cu toate parolele tale ești deja auto-pârâtă, face-bookuită, linkată, și gataaa supica cu fataaa !

08. Adică Internetul, ca sistem de autodenunțare e făcut by design să fie redundant, astfel încât :

08. 1. Rețeaua să nu "cadă" când sunt atacate plăcile turnante sau router-ele și repetitorii. Virus foolproof se dau șmecherii. Iar la cotitură sunt și mai șmecheri : schimbă mereu adresa destinatarilor !!! Cică DNS sau "Dymamic" Name (Domain) System.

08. 2. Adresele sunt toate IP adică baby al tău are, uite-te, trei adrese IP (Internet Protocol) la care să-i scrii. IP-urile sunt numere de telefon cu șaisprezece cifre, fiecare urcând de la unu la două sute cinci zeci și cinci.

08. 3. De ce ? Păi 256 este 2 la puterea a opta, iar combinațiile de numere de telefon care se pot face cu aceste adrese binare cu doar opt "biți" sunt 256 x 256 x 256 x 256 sau cam vreo patru miliarde (4.56 cred, cât face doi la puterea 4 x 8 deci 32 ! )

08. 4. Când ai ca la telefon grupuri de zece adrese, fiecare de la 01 la 99, poți face cu ele 100 (10 la a doua) x 100, de patru ori, deci 10 la a opta, deci 100 de milioane. Niciodată sătule, că deh, reprezintă ținte perfecte, adrese unice, etichete ale NWO, numerele de telefon care au ajuns aci la 06.bla.bla.bla au trecut deja la 07.

08. 5. Hopa, uite, de la șase miliarde mai departe. Limita e doar capacitatea de calcul la adresare că e greu, deh, cu atâtea miliarde de ținte... Ei, muguraș, dacă Webul trece la IP 6, adresele vor trece de la doi la a opta la doi la a zecea, și vor fi destule... Și frigiderul și periuța ta de dinți și S-4-ul vor avea o adresă IP6.

08. 6. "Ei" vor ști astfel cât de des te speli pe dinți, cu ce pastă, ce e în frigider și tot așa. Zurgălăii (bells and whistles and all) ? Păi cică frigiderul gol dă telefon în piață și le spune : "băi, fraților, Georgiana nu mai are bere, ia dați-i voi un mail cu un voucher bine țintit."

08. 7. Apoi ai prea multă carne în frigider ? Gata fata, mărim rata la asigurări ca să țină pas cu riscul, ce crezi, că ne jucăm cu sănătatea ta ? Ia dă matale codul S4 să prelevăm automat rata la asigurări - oricum S-4-ul tău e deja linkat. Poți plăti cu el iii-me-diat. Iuuuubi, ca vite suntem deja cu lațul la gât, și cu cipurile autoinjectate !!! Se sparie gândul !!!

02. Pachetele de date să circule cu viteze diferite. Ai bani ? Ai pachete prioritare. Skypul nu se mai blochează... Care sunt aici zurgălăii ? Păi ți se vinde sistemul drept mare progres. Am pus, pac, etichetă pe pachetele de date ! Și desigur dacă n-ai plătit nu ți le mai distribuim. Ești pe lista neagră ? Oooochei păi atunci ți le distribuim mâine, după ce le părsuim noi bine de tot. Așa ajunge mail-ul lui iubi la tine abia mâine. Și îți mai asigurăm, pentru un mic abonament lunar, un afișaj mai țeapăn și o altă "user experience "...

02.1. Cum părsuiești mesajele ? "Pars in" pe lătinie, (parsing, distribuirea structurată a datelor, ca fiecare să aibă andrisant cunoscut și să meargă fiștecare automat, răpidi di tăt, pașol na turbinca, hopa mitică fiecare la fiecare în cutiuță) ?

02.2. Păi ia uite-te la pachețele : au o etichetă de urgență și un fel de cod de bare în cap ( ca să fie numărate, inventariate și distribuite unde vor ei după acest UI, și încă repede !). Bitul de paritate...

02.3. Nu sunt deci toate pachețelele egale (chiar dacă au aceeași lungime - șerpișori de 256 biți de obicei -). Ele sunt sau nu prioritare, astfel ca să nu stea la coadă cu toată lumea și să fie vândute ca servicii VIP. Pachetele de date VIP sunt luate primele, first class pe la cotitură - la înghesuiala din routers și la intrarea, în ordine, în calculatoare, pe unde se circulă mai greuț pentru că accesul e controlat și limitat.

02.4. De ce și cât de limitat ? Păi porțile USB nu lasă biții să intre mai iute ca 100 Mbps în routers și în plăcile mamă din servere, chiar în cele cu arhitecturi redundante și masiv paralele, de la "router farms" ale Google-ului_(FBI) din Nevada. Prin aer ai maxim WiFi cu nu'ș ce standard "n", iar pe gigaherți ai G-4.

02.5. Gigabit Ethernet prin cabluri tip șase, de cupru, trimit maximum 1 Gbps, un gigabit pe secundă, va să zică un miliard de Ding-Dong (decizii binare, comutări în registre fiabile din măruntaiele calculatoarelor de un miliard de ori pe secundă, sau la fiecare nanosecundă hop una) sau 128 Mbps.

02.6. Mai iute se poate dar e mai scump. Cu fibra optică e chiar foarte iute și transportul pachetelor de date se face fără pierderi (reflexie totală) și rutajul, cu oglinjoare... dar fibra e scumpă. Cine are fibră o vinde ! Iar distribuitorul care ia bani de la abonați plătește chiria, distribuția, și "ultimul kilometru".

02.7. Adică distribuitorul pune interfețele lui între sticlă și cupru și trage firișoare de cupru, ADSL ori ba, până la tine. Apoi rescrie protocolul de distribuție ca să câștige și el un ban cinstit. Orange a fost prins că înghesuia trei abonați pe același fir care "făceau atingere" că doar nu cumpărați, măi băieți, un debit simetric și garantat...

02.8. Ca să nu fii trasă pe sfoară la tine la căsuță, iubi, ar trebui să le ceri SDSL, adică symmetrical digital subscription line, mai greu de piratat, și protocol ATM cu debit garantat. Scump, dar merită : nu mai stai și aștepți pe Skype la mila lor să-ți tot traficheze accesul deja plătit.

02.9. Desigur te spionează oricum băieții de la rutaj (care au o viață foarte interesantă uitându-se la ce faci) dar asta e. Nu tragi și tu mai mult de zece filme pe zi prin bittorrents că vin la tine la ușă cu lista cum au venit jandarmii la mine la Clichy pe când lucram tare ca să-mi pun software, muzici și filme pe hard diskuri.

02.10. De arunci am rămas cu reflexul să stochez totul acasă și acum avem în total pe NAS, SAN, Time Machine și FREE, bașca iCloud plătit, Google (Adobe, Orange, Samsung) Drive, Dropbox, myPCBackup cam 20 Tbit. Cu totul avem deci, iubi ,cam douăzeci de tera(biți) (trei terabytes, aranjați redundant în RAID zero, near line.


02.11. Vreo opt milioane de poze la două secunde timp de acces, sau cam trei milioane de cărți ca text - cinci milioane ca PDF sau ebook, și abia o mie de filmulețe în HD cum am văzut noi Kon Tiki. Deci ne trebuie musai și un offline pe BluRay de 50 GB :-) cu douăzeci de discuri avem totul și offline, și off site, să nu se piardă :-) Iubi, parcă aș fi personajul acela din "noaptea de Sânziene" - învățătorul care îngropa colecția "Biblioteca pentru toți" ca să n-o ardă rușii...

02.12. Bolșevicii ne-au adus ei Cartea Rusă dar noi tot sub plapumă și Samizdat citeam pe Boris Pasternak sau "al nouălea cerc" de Soljenițin, ca să nu ne prindă... Se poate citi recenzia mea la Soljenițin de pe Amazon pentru a avea o impresie a atmosferei acelor lecturi la lumina lanternei :-) Asta marchează pe cititor, ca jandarmii, și portăreii, și vătafii sistemului...

Și câte filmulețe ROTM n-au dispărut de pe YouTube?

02.13. Așa suntem autonomi și mai puțin spionați, suntem boieri ce ne haiducim, muguraș drag. Și totul intră după termopane pe balcon ca să nu ne bâzâie noaptea, că face iubi al tău gaură prin zid cu Florin, și tragem binișor cabluri optice spre dormitor, cu contacte Thunderbolt HDMI din aur - că se pierd biți prin contacte proaste.

Iubi, cu inginerul tău îndrăgostit de tine de și mor, prin toată căblăria asta și pentru bibliotecile celor ce ne vor urma, copilași ori doar admiratori și cititori, avem un viitor !!!

02.14. i-Tunes s-au șmecherit ca musca la miere, și stochează în Apple Cloud doar adrese de mp3-uri nu muzici !!! De ți le dau peste tot (pe maximum cinci mașini "autorizate") când vrei tu... Te-ai prins ? Le-ai cumpărat, și nu sunt ale tale. Ți le-ai uploadat, ți-au tras ei coperți și listuțe, Playlists, zurgălăi și stuff, dar te-au notat. Știu tot (Genius) ce asculți, pe ce mașină, etc. Și dacă nu ai root acces nu ai nici muzica, ci doar adresa ei...).

02.16. Dar de ce atâta ură de la mână pân-la gură ? Cum e cu viteza asta de rețea locală ? Pare ea mult ca bitrate, dar nu e. Video cere să scrie un ecran de cam un milion de pixeli cu pixeli adânci de șaisprezece biți fiecare, ca să "scuipe" culori "adevărate" - nu palete de 256 nuanțe de gri din care abia percepi o sutică dacă e întuneric în cameră).

02.17. Astfel, iubi a mea, totul se reduce la o cursă de "bit-rate", viteza de împrospătare a registrelor de biți... FTP-uim pe propria rețea, sau doar FTP-uim și Time-Măchinuim în fundal, economic ? FTP-ul ăsta, (file transfer protocol) este cel mai rapid protocol de acces la toate fișierele de tip Web. E clar că ne trebuie viteză.

02.18. Am văzut cum, astfel ca rutarea să fie preferențială, există biți de rutare și părsuire... Pachetele de date relaționale (cereri de like, adrese, sunt analizate deja pe parcurs de rutiere spion inteligente. CISCO și-a făcut un renume în domeniu iar nevasta lui Miki vinde rutere inteligente de se umple de bani. Cele neinteligente sunt deja peste tot, ca zurgălăi de merchendising și troieni, deci costa zero euro...

02.19. Dacă un biet amator pirat ca iubitul tău a priceput de ce și ce mai e de furat, îți dai seama iubi ce piață avem ? Trei sferturi din staff la Microsoft și două treimi de la Google sunt români. Mai răriți băieți ca bate la ochi :-)

03. 01. Automatismul sicofanțic, sau cum ne mai fură ei ? O soțietate stabilă iubi trebui mereu controlată din afară... Fără prințipuri degenerăm și pierim. Civilizațiile nu mor ci se sinucid. E prea mult control intern și prea mare inegalitatea dintre actorii sociali !

03. 02. Nimeni nu mai e la locul lui ! Iar asta e reușita teatrului tragicomic consensual contemporan. Am scris aici "gravat în piatră" unde cred că ne duce teatrul consensual...

03. 03. Ca să ne salvăm trebuie să ne organizăm continuu, credibil și corect, dar nu politic ci moral, împotriva puterii. Iubi, nu merge banda în soțietățile "fără soțiu".

03. 04. Organizarea socială consensuală și antimeritocratică în lumea atee este o caricatură jalnică prin norme, variabile și supuse capriciilor, modelor și puținătății omenești, față de dogme, imuabile, și bazate pe adevărul revelat al lui Ens Realissimum. Adevărul, spune marele filosof și teolog ortodox Petre Țuțea, este revelat, pentru că Dumnezeu s-a arătat.

03. 05. Iar dacă nu e revelat el nu există !!! A reforma sistemul într-o societate "civilă" dar necivilizată, "fără Soț", este o "soțietate" în plin animism tehnocratic, în derivă savant întreținută de adoratorii lui Satan și corporațiile vizibile mondialiste, este o iluzie ! Ceea ce trebuie reformat, sistemul întreg, este o cacocrație a plutocrațoei hemocratice, nu o meritocrație de sistem.

03.06. Iar teatrul consensual contemppran, marele circ politic și ecologic corect dar criminal cu dizidența indivizilor și neamurilor este o tragedie comică. Pâine și jocuri de circ sunt valorile ei cinice. Sclavi hrăniți gratis, cu pâine fast food, și societatea spectacolului. Panem et circenses ! Deci trebuie, ca boieri serabi să ne haiducim !!!

03. 07. Ne-am înțeles bine, iubi : nu mai citim până ce nu dormim !!! Merge banda, muguraș ! Ia uite cum mă inspiri !!! Iubi, tare trebuie să ne mai iubim !!!

03.08. Algoritmi + Structuri de date = Software. Așa se decade în mod matematico-informatic, "de la nume la număr", cum spunea părintele Arsenie Boca.

03. 09. Progrămașe de pâră și auto-îndosariere. Dar Mai e principiul IGOG : (dacă) input garbage (atunci) output tot garbage !

4.01. Când este indispensabilă supraviețuirii între fălcile de fier ale controlului total, devine indispensabil a-i controla pe controlorii sistemului printr-o rețea deschisă ! Fierea-n păgubaș plesnească ! Cine-a furat să trăiască ! Că hoțul e cumpătat ! Și-a luat prada și-a plecat :-) Trăiască deci hackerii, haiducii Webului ! Și i-ai prins de coadă :-)

04.02. Cum (și cu asta încheiem. Iubi, poate că merită să păstrezi "lecțiile" ăstea ale firii mele celei proaste, pe care atât de frumos mi le inspiri, pentru că se pot reciti când ai chef și le vei putea astfel mult mai bine și mai la obiect folosi.

04.03. Deci așa, în concluzie, totul pe Internet se notează în bazele de date Oracle, imense cum sunt, gata de "data mining" și filtrate toate, cum am văzut, de trei supercomputere Fuji (cu IBM și HP în backoffice) în "farm servers " din Nevada.

04. 04. Serverele din ferme sunt desigur "lame" - redundante toate, pentru "data perennity", total care (no server downtime) și verificări de coerență internă (data integrity).

04.05. Așa se face deci că și tu Muguraș, în cunoștiință de cauză mi-i iei frumușel la cătare și îi lovești haiducește taman unde-i doare : faci o identitate mai "fuzzy", bang una în moalele capului :-) Pui un like aiurea, și Bang, altă falsă informație. Dacă știi cum se iese în față pe Google și dacă pui textul "sensibil" la adăpost, ca text în imagini, atunci le-ai folosit banii, roboții, le-ai complicat munca și viața și ai scăpat de verificarea lor instantanee, real time, prime time !!!

04.06. There is, Muguraș scump, no Master, nut the Master of Time. Ai fost iute la minte și aprigă la bloguit ? Bang, uite cum i-ai pus în buzunarul cel mic :-)))

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Restez poli et vous pouvez tous dire ici chez nous ! Merci de votre patience pour notre modération !